Hej!

Överskattar jag mig själv om jag tror att jag kan läsa en tråkig kurslittertur bok på ca 250 sidor ikväll? Ska dessutom ta ut författarens ståndpunkt osv. Oj, jag börjar bli lite nervös, har bara bläddrat i boken än och den verkar skitdålig!

Nu ska jag nog ta och göra middag sen ska jag sätta mig och bokmala!

Det jag egentligen vill göra ikväll är:
 •  Äta middag framför TV'n
 • Somna sedan i soffan
 • Bara se på TV och halvsova
 • Gosa med hunden

Skit också!

Varför kan inte Jehovas lägga sina lappar och tidningar i postlådan bara?
Måste de knacka på och störa?


Jag kommer aldrig att fatta vitsen med att de går ut och försöker värva folk till sin församling!!? De påstår ju att det bara finns ett visst antal platser kvar i paradiset (himmelen), varför vill de då ha fler som ska kivas om dem?
De borde ju vara smartare att de inte värvar och försöker behålla platserna själva! Eller?
Kan någon vänlig själ förklara detta för mig!

De flesta som läser detta inlägg kanske förstår att jag just fick besök av jehovas. Det är inte så himmla kul när man har en arg hund som skäller som en blådåre och husse ligger och sover för han har jobbat nattskift. Hoppas att han inte vaknade. Jag fick en lapp om en inbjudan till ett möta där de skulle prata om Jesus. Förmodligen för att det är påsk snart antar jag. Men eftersom jag ej är troende på något sätt så känns det verkligen onödigt att de envisas med att komma hit. Vi bor ju dessutom ute på landet så de får ju köra några mil.

Skogstoppen

 1. Sol och vår
 2. Sommartid
 3. Gräs
 4. Nya kläder
 5. Greys Anatomy

Kvinno frukost! Det trodde ni aldrig...

Idag har jag varit på kvinno frukost inne i Husum, på Pingstkyrkan där. Det var min svärmor som mutade dit mig och jag tänkte att -Ja allt kan man ju prova en gång iaf! Det började med väldigt god frukost buffé och en rätt så lång men väldigt bra föreläsning om hälsa. Det var en vacker kvinna som arbetat som sjukgymnast och nu höll på med projekt om folkhälsan i kommunen. Hon pratade inte så mycket om motion och kost, utan mer om själa ro och psykisk hälsa. Jag tycker att det var väldigt intressant och hon tog ju upp lite om motion och kost också. Men jag måste hålla med henne om att hälsa handlar om att må bra i själen först och att kroppen sen mår bra brukar komma inpå. Det är ju ingen mening att äta hälsokost och springa sig blå i ansiktet om man inte tycker att det är kul. Då är det bättre med en 30 min skogspromenad men en pratglad vän och en frukt till mellis istället för en bakelse. Hon tog upp att det är viktigt att göra klart för sig själv vad man ska prioritera här i livet. Tex är det familj och husdjur eller är det jobb och pianolektioner.

Hon hade en fin vas med sig som skulle symbolisera livet. Så började hon att fylla den med småsten, när hon skulle lägga i den stora stenen som skulle symbolisera familjen, så fick den inte plats. Så det var det hon menade med att man ska bestämma sig för vad man ska prioritera här i livet. Tycker att det var en ursmart sak!!!

Efter det blev det nån sång och nån bön, då fikade jag upp mitt fika och pratade med närmsta bordsgrannen lite. Det handla om att ge förlåtelse, vilket var jättefint men jag gillar inte riktigt sånt där religöst prediknings pladder.

Nya kläder

Idag har jag shoppat lite nya kläder fast jag egentligen inte borde. Men det blev tre par byxor. Ett par mittemellan blå jeans och två par slappa byxor av mjukt tyg och har dragsko längst ned vi fötterna och mjuk mudd i midjan. Ett par är mörkt olivgröna och det andra paret är mörkblå. De gröna är som lite mer finbyxor som är jätte snygga till längre toppar, tex tunikor. Jag handlade även en tunn stickad kortärmad, lång tröja com är vit och ljusgul randig. Den var verkligen jätte söt. Och en blåturkos tunika. Samt en blå vårjacka! Har önskat mig en blå jacka sen i sommras men inte hittat någon jag gillat.Köpte dessutom lite nya trosor. Å det är så kul att shoppa men som studen blir det inga lyxvaror precis. Allt detta är från Lindex och H&M!

31843-7
Ett försök till att lägga upp mina nya outfits på sängen. Självklart kan man ju inte ta fram kameran utan att den lilla fotomodellen ska vara med på ett hörn, eller helst i mitten!

Nej! Jag köpte fel

Idag så sprang jag ned på stan i Umeå innan jag skulle hem med bussen. Jag har velat i flera veckor att köpa en ny bodybutter från bodyshop för jag är väldigt torr på vintern. Jag bestämde mig för att köpa en som är för torr hud och inte luktar så mycket (jag bli lätt less på dofter). Så jag hade bestämd mig för Shea bodybutter! Velade mellan Cocoa bodybutter och den. Har haft den där Cocoa förut och det är ju kul med nåt nytt.

Men då jag äntligen bestämt mig för Shea och betalt, stressat till bussen och kommit hem så ser jag att jag tagit en Cocoa ändå! Den måste ha legat i fel hög! Burkarna och ettiketterna är ju iofs väldigt lika, men lite sur blev jag. Orkar inte lämna tillbaka den heller så nu får jag slösa så jag kan köpa en ny fort igen...

Tillbaka i Umeå

Idag var vi helklass uppe i Umeå. Det är så länge sedan jag såg allihopa så jag hade rakt glömt vilka som gick i klassen. Otroligt pinsamt! Men det var väldigt intressant att få höra hur alla hade haft det och har våra grupp seminarium.

På lunchen åt jag världens godaste Sötpotatis-gratäng, den var grymt god och det är första gången jag äter upp all mat på Universum (resturangen heter så).

Då vi skulle hem så sprang vi in på apoteket och handlade vasin pryl jag och några till som skulle med bussen söderut. Jag köpte vitaminer! Då stod det en underlig man som såg svettig och yr ut och trängde sig i kön till kassan. Helst plötsligt frågade han -Var finns Voltaren, både tabletter och gel. Och vi pekade! Sen påpekade A att han hade gylfen öppen. Han blev genast en äcklig gubbe! Sen skulle han såklart stå och yra på busshållsplatsen med sin öppna gylf och jag tyckte faktiskt att han var otäck på riktigt. Undra om han var konstig för att han hade ont någonstanns? Eller om han var lite galen?

Slut på praktik

Väldigt sorgligt och extremt tråkigt! Nu är min långa praktik period över. Jag kommer att sakna alla barn och alla som jobbade där. Jag blev så rörd att jag höll på att fälla en tår i fredags då de gav mig en jätte fin present. Två jätte snygga och hippa kaffemuggar med ett special kaffe med som hade Amaretto smak. Jätte spännande! Ska drick det vi något speciellt tillfälle och tänka på den underbara tiden jag haft!

Utmaningen

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar/gästbökcer för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

 1. Jag gråter nästan varje gång jag ser på TV
 2. Jag sover inte alls vissa nätter men fungerar ändå normalt
 3. Jag kan ibland känna mer empati med djur än med vissa människor
 4. Jag hatar att elda i pannan så vi får varmt (men jag älskar då det är varmt)
 5. Min normaltemp ligger på 36°C
 6. Jag gillar inte den nya regeringen!!!


Är du nöjd nu Nina?

Jag vet inte vilka jag ska utmana! De som känner att de vill kanske. Jag vet jätte töntigt, men den här utmaningen har nog snart nått alla jag känner så det blir svårt att hitta någon som inte svarat redan.