Lite körigt

Oj vad vi haft mycket att stå i den senaste tiden här i banis!

Det började med kompisar som skulle gifta sig i slutet på februari. Å vilket härligt kalas det blev! Bruden var vacker som en dag och maten och tårtan var kanon. Super trevliga gäster och lille Folke skötte sig med bravur.

Helgen efter så var det dags för barndop, och det gällde ju såklart Folke! Så nu är han medlem i svenskakyrkan och han kan känna sig trygg! ;-) Det blev så att vi ordnade med dopet här i Banafjäl för enkelhetens skull. Prellen fick komma hit samt våra vänner och de närmsta i våra familjer. Farmor hade bakat så ingen behövde gå hungrig. Folke var världens snällaste pojke och var glad hela tiden. Han var till och med nöjd då prästen blötte ned honom! Folke fick massor av finfina presenter. Och vi har världens snällaste kompisar som kom och var trevliga.

Sen har vi även hunnit med ett till besök av kenneln Huset Elliot. Marie är en helt fantastisk uppfödare och hon tänker verkligen på sina hundars bästa! Vi står ju fortfarande i kö och trånar efter en valp därifrån. Så vi håller tummarna för att det ska vara några valpar i Visas mage snart!

En till sak som vi snart hunnit med är att röksanera huset. Snälla brorsan till Rikard skulle elda och glömde öppna spjället en kväll då vi var borta. Och hela huset fylldes med rök! Så vi har städat och tvättat och vädrar och tänt dofljus. Väldigt frustrerande, men det börjar bli bättre.

Sitter just nu och trillskas med bilddagboken.se och laddar upp lite bilder, men det går trööögt. Är det nån som är nyfiken så är det bara att hojta så får ni kolla på vår älskade solstråle där!