Jag flyttar!

Ja faktiskt har jag flyttat. Är less på blogg.se så nu testar jag blogger.com istället. Är trött på krångel och en trist design som jag inte riktigt får till. Så snälla rara goa fina läsare följ med till nya bloggen, ni hittar den här.


Snabba ryckKolla in den här härliga klädhögen! Igår så låg ett stort brev i vår låda, med alla fina kläder från
ecoloco! Det är tre stycken t-shirts till Folke från Nanoou, lila, orange och blå. Sedan är det en lila fiskbody från Mini-O och en orange dess från Nanoou och matchande body och byxor från Nanoou till Folkes kompis. Nu hoppas vi på lite varamre väder så Folke kan få visa upp sig i de fina tröjorna. Stort tack till Loa på ecoloco för fin sevice och kanonpriser!!

Återkommer med omdömme från lilla herrn själv då vi testat dessa godingar.

Ett litet paket med ekologiska mysigheter

Idag då R hämtade posten låg ett litet paket där i. Det var Folkes nya shorts. Lyckade fynda dessa två fina shorts hos Edvina från Kate Quinn Organics. Dessa fina kortbyxor är supermjuka och har härliga färger, och priset låter ljuvligt i en fattigstudents öra 49kr styck. Det bästa av allt de är ekologiska!! Edvina har kanon rea nu så passa på att fynda ekologiska kläder till bra priser.


Gröna och lila shorts! Perfekta att ha på språng eftersom de är så mjuka. Kan rekomnderas för sjal- och selbärare då de inte har någon innersöm.

Har dessutom lagt in ett stor order på ecoloco som också har en finfin rea just nu!Så fyll era barns sommargarderober med finfina ekokläder!

Mors dag!

En stressad mamma som sover på tok för lite och har alldeles för mycket som ska göras. Jag fick en perfekt morsdags present av min kära sambo!

En spikmatta! Helt underbart! Har snackat om att jag ska skaffa mig en i evigheter, men det har inte blivit av bara.  

Just denna matta är köpt på Grön gåva, och man kan läsa mer om den här.

Och vad är då en spikmatta bra för? Bla dessa saker:
  • Minskar smärta
  • Löser stress
  • Sänker blodtrycket
  • Stärker immunförsvaret
  • Ökar metabolismen (förbränningen)
  • Minskar inflammation
  • Ökar uppbyggnad av ny vävnad

Jag fick min fina matta i torsdags och har legat på den varje kväll och sovit som en stock på natten. Snacka om direktverkande. Eftersom jag har haft stora problem med sömn i hela mitt liv är detta riktigt härligt!


Guldkorn från idagLjusrosa pelargon som blommar i köksfönstret.Körsbärsträdet är i full blom.Mitt favorit ställe då jag snabbrastar Ville på kvällen! Jag ställer mig under de gammla träden så får han gå ned på lägdan och göra sitt.Våra tre underbara svartvinbärsbuskar,  som jag klippt ned till en fjärdedel av storlek som de var för tre år sedan då vi flyttade hit. De har en speciell smak på bären och får bara mer bär ju mer jag klipper dem.Hägg doftar ljuvligt i en vas på badrummet!

Fler åsikter på detta!?

Jag skulle vara tacksam om ni vill bidra med fler åsikter på detta inlägg som jag skrev nedan om solkräm.

Så klicka på länken och säg vad ni tycker om solkrämer, titanoxid, zinkoxid och benzophenone-3. Vad som väger för och emot att ni använder eller inte använder?