Lite bättre

Jag hade inga hål i tänderna och tandläkaren trodde inte att jag skulle få några fler heller. *puh*

Dessutom så har det blvit mycket bättre med en av våra familje medlemmar. Efter en gigantisk operation så ser det lite ljusare ut. *puh nr2*

Nu så blir det skogsprommis med hunden sen ska ja göra apelsin juice med min juicemaskin och bjuda min mamma.

Käftis

Imorgon ska jag till tandläkaren på rutin koll! Men jag blir alltid lika nervös. Tycker att det är otäckt att de ska in i min mun och kolla. Dessutom så gör allt hos tandläkaren ont. Jag tycker tillochmed att det gör ont att röntga, man ska ju bita ihop runt de där vassa små plåtarna och det skär in i tandköttet. Aj aj aj! Dessutom är det dyrt! Näe något roligare skulle man ju hellre vilja göra för pengarna. Tex köpa nya skor eller en handväska. Men det är väl lika bra att få det bortgjort!

Slitz

Nu är jag sur på Slitz för Hannas skull!

Men sen måste jag plugga!

Jobbigt

Drog en vit lögn för min lärare igår via mail. Sa att jag var sjuk men det var jag inte riktigt. Men ledsen och less!

Nu har det hänt. Kaka på kaka! Två hemska saker har hänt i min och Rikards familj och det är sjukdomsrelaterat. (Har ingen lust att skriva vad det är här).

Vad ska man göra egentligen. Livet går ju vidare. Men det känns inte som det. Jag vill gråta och ligga under en filt och fråga VARFÖR? Men jag måste plugga och plantera blommor så de inte vissnar. Jag tröstäter Läkerol Cassis. Och lyssnar på P3 svea.

Sämst på att blogga

Erkänner att jag är en kass bloggare! Just nu så har jag ingen ork alls till att blogga. Är så upptagen med allt skolarbete och att ha dåligt samvete för allt jag inte hinner göra med hunden och i huset.

Ja det kanske kommer bättre tider, vem vet. Sitter och längtar efter sommarlovet och hoppas att det ska bli härligt väder och tid till att njuta!
Det är ju lite jobbigt att erkänna att man skulle behöva en lång semester ifrån allt nästan. Känner mig konstant trött och vill sova så mycket som det går. Räknade ut att det är endast 38 dagar kvar till sommarlovet. Fast då har jag några sketna restuppgifter att ta tag i.
Det känns riktigt bra!!!

Idag var jag dessutom på två födelsedagskalas! Ninas lilla Frej blev 2 och Mormor blev 79. Mormor fick en liten tavelram som är en katt som står och har fotot på ryggen. Frej fick en bok om Vilda bebin och en bubbelskjutare. Jag tror att bubbelmackapären blev väldigt uppskattad. Leo fick också en bok om djur.

Nä nu ska jag sätta mig och läsa om Barn och matematik. Låter skittrist och det är det också. Men boken är bra. Får själv ångest då jag tänker på matematik och det är intressant att lära sig om hur mycket bättre man kan göra det, än hur jag själv upplevde det.

Så känslig är jag

Läste i Hannas blogg att hon fick en tår i ögat av Fords senaste reklam där man får se bla ett elefant foster. Jag kan säga att jag får många tårar i ögat då jag ser Saabs senaste reklam, för jag tänker bara på alla stackars djur som sitter fast eller är på fel ställen. Dessutom så är sången så väldigt vackert plågsamt rörande.

Här är hela låten, jag tycker att den är jätte fin!

Trött

Idag sov jag nästan ända till nio, men jag är så trött ändå. Ont i huvudet har jag också fått. Hmm ingen bra dag.

Men jag har iaf städat vårt bubbelbad så ordentligt som det bara går. Först så dränkte jag in det i nåt slags kalk borttagnings medel och sedan skurade jag det. Sen fyllde jag upp hela badet och lade i två diskmaskinstabletter och körde alla strålar i säkert en halvtimme. Sen tömde jag och fyllde i gen och körde kanske en kvart. Så nu har vi ett serilt badkar. Smarta jag som hade tänkt att bada hunden i kväll. Hmm,,....kanske jag tar det nån annan dag!

Sen en annan sak jag måste gnälla lite över är att vi fått tillbaka svartmyrorna i hallen. Typiskt. I sommras lade vi ut myrr och då försvann de ju, men det kan vi ju inte göra nu då vi bor här. Tänk och katten eller hunden skulle få sig och bli dåliga. Nej, vi får nog ta och köpa såna där myrdosor eller nåt.

Turdag

Idag har jag haft en tur dag! Skulle besikta bilen 9:50 och jag var faktiskt väldigt orolig att det skulle vara något allvarligt fel med tanke på vad som har hänt.

(Rikard hade satt på de nya sommardäcken med de nya fälgarna och bilen gjorde konstiga ljud. Han bytte hjulbult och det blev tyst, men dagen efter då han körde inne i stan så började det att låta igen. Han svänger in på sidan av vägen och blir omkörd av vänster framdäck!!!!! Bilen ramlar ned på marken och skärmen blir alldeles bucklig! Däcket rullar ut i trafiken och Rikard efter så att ingen skulle bli påkrd av det skenade däcket. Fälgen sprack och blev alldeles ripig på insidan av bromskivan. Och Rikard blev jätte sur och arg! Väl hemma bytte han till de gammla sommardäcken och upptäckte att han hade använt fels sorts bultar så de lossnade av sig själva, OTÄCKT!)

Men bilen gick igenom utan anmärkning och jag blev otroligt glad för det, nu måste vi bara få hem en ny skärm och hitta någon som kan laga fälgen.

Sedan åkte jag och handlade på COOP och sen svängde jag in på Reginas Zoohörna. Där fick jag två provpåsar av Orijen hundmat, som jag frågat efter i snart ett halvår. Så nu ska Jerry få prova det och se om man äter bättre och kanske blir mindre mjällig. Köpte dessutom ett minkolje schampo som jag ska bada honom med.

Varför?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Blir det så skumma mellanrum i vissa meningar? Jag gör det inte med flit! De verkar dessutom omöjliga att ändra så att det försvinner. Dumma blogg....:-(

Jag är rätt så duktig......(NOT)

Klart att jag överskattade mig själv. Hann bara läsa ut halva boken innan jag somnade framför Let's dance.  Men nu på söndag förmiddag så har jag faktiskt hunnit läsa klart. Boken var ganska bra i slutet men det kändes rätt onödigt att läsa de 200 första sidorna. Bortkastad tid! Jajja! Nu kan jag med gott samvete lämna tillbaka den till H och hon hinner börja läsa ikväll.

Jag har dessutom hunnit proppa två påskägg fulla med godis och en lite överaskning till min kompis
 Nina's härliga barn. Det är så kul att ge dem saker för de uppskattar allt! Dessutom är det kul att handla sånt också.

Igår var jag på bibblan i stan och lyssnade på ett band som spelade musik för barn. De var faktiskt ganska bra förutom att de höll på så länge, efter 40 min så var vi tvungna att gå för då var Ninas barn less på att lyssna. Jag kan tycka att det är lagom med 20-30 min för så små barn som 2 och 3 år.