Parkerat

Hela mitt liv har parkerat nu för den där fördömda tentan! Jag låser mig totalt och kan inte göra något annat, för då får jag dåligt samvete över att jag inte skriver på tentan. Åhhh!!!! Jag vill gå på stan och jag vill fixa i trädgården (eller min blivande trädgård). Jag vill också städa och piffa och tvätta och motionera hunden.

Jag får väl hoppas att jag hinner lite av det där senare i sommar!

Hemtentan

Ja den är en pärs för mig! 9 sidor om matematik och svenska undervisning. Jag har ingen aning om hur man gör sånt.....

Just nu har jag miljoner idéer men jag vet inte hur jag ska få dem från hjärnan till word. Jag funderar på att ta en paus nu och kanske damsuga något. Eller tvätta lite kläder....

Hur ska jag hinna klart tills på onsdag?

Ikväll ska vi få middag hos N&J det ska bl potatisgratäng och fläskfilé. MUMMA

Rikard blev så trött och dålig så vi stannade hemma och såg på TV. Jag lyckades slänga ihop en rabarber paj. Så lite gott fick vi!

Skogstoppen

  1. Skitlukten har minskat
  2. Solen skiner
  3. En dag kvar i skolan
  4. Nya blommor
  5. Jerry luktar så gott

Ojda

Insåg nu att jag är så arg. Både mina senaste inlägg är jag arg. Jag är egentligen inte en arg person, men då allt kör i hop sig så blir man lite stressad och jag blir arg.

Egentligen är jag ju ganska glad för jag har bara en dag kvar i skolan till mitt sommarlov. Det ska bli skönt att slippa åka buss på ett tag. Det som är lite trist nu är jag har har en enorm hemtenta att sitta med nu över helgen. Men jag ska försöka få den klar på tisdag så att jag kan lämna in den på onsdag så jag inte behöver åka upp en extra dag på torsdag. För på onsdag ska vi redovisa vårat praktik arbete och matte och svenska.

Nä nu måste jag nog ta och plugga lite om jag ska hinna ut i solen!♥

Är man inte fattig så blir man

Det är precis som att de vill att om man är en medelmåtta till student, så ska man börja dra sina trasiga kläder och skor i backen och bli hemlös och inte få någon mat!!!!

Varför röstade folk på den där alliansen? Jag kommer aldrig att förstå! De har sett till att min ekonomi är krossad i sommar. Jag är såååååå arg. Varför måste de bli såhär. Kan inte alla lova att rösta bort den där hemska alliansen nästa val eller tidigare om det går. Vad var det som var så fel med hur det var. Det kan ju inte vara många medelmåttor som tycker att det har blvit bättre. Bara de med mycket pengar och så trivs nu! Och jag tror inte att de vantrivdes så mycket innan heller....

Varför ska jag betala pengar till saker som jag inte får ut något av. Jag fattar inte hur de kan sova om nätterna så de tömmer spargrisarna för oss fattiglappar. Jag kommer att få länsa mitt sparkonto i sommar för att ha råd at leva och betala mina fackföreningsavgifter som ska vara nån slags statlig finansiering.

Så alla kristdemokrater, folkpartister, centerpartister och moderater. Tycker ni att ni har gjort något bra nu eller? Är ni nöjda? Fattar ni inte att fler och fler kommer måste söka socialbidrag istället och då går ju pengarna bara 
runt i en enda ond cirkel. Just nu är jag arg...............

Ska det vara såhär nu?

Just nu är jag arg! Fast inte så mycket! Såhär började dagen:

Jag fick ett telefon samtal från min vän A som behövde skjuts till hästarna för hennes man hade låst in nycklarna i bilen. Jag åkte dit såklart. Jag ville ju se fölet på riktigt. Hur söt som helst!!!!!

Sedan skulle jag plugga och tvätta och sola! Jag tar på mig linne och shorts och solglasögon. Samlar ihop alla grejer jag behöver till att plugga på min hemtenta. Jag hänger ut första tvättmaskinen och släger på en till. Går ut och sätter mig och börjar gå igenom
kursplaner i svenska och matte. Jerry solar och myser med Findus. Och jag går och hänger ut den andra tvättmaskinen och slänger på en till. Man VAD!!!! Då hör jag en traktor, slut på friden. Och sen,......VAD I HELA
FRIDEN. Det kommer en stank så får allt i hela världen att lukta gott om man jämför det med det som luktar nu!
Dårarna i traktorn sprider ut hönsbajs på våra lägdor. Jag rusar och sliter ned att tvätt och kastar in den. Jag vill ju inte att den ska ta åt sig av denna fruktansvärda stank! BLÄÄÄÄ!

Sen andas jag° med munnen och biter ihop och sitter i solen och försöker plugga. Men det kommer miljoner flugor och jag blir galen och får lov att gå in. Hmpf! Jag är fånge i mitt eget hus ute på landet. Rätt så dåligt! Så nu måste jag ha både tvätten och plugget inne fast det är sol och typ 25° varmt.

Och det efterlängtade husmorstipset. Be grannarna att ringa på morgonen och berätta ifall de ska kasta runt en massa bajs. Så tvättar man inte och då slipper tvätten lukta dynga. Sen om man ska sitta ute och sola så är det bra om man kan smörja in sig med något som inte attraherar flugorna så mycket.

Ojda

Vilka dagar! Jag har varit sjuk! Haft mycket feber och jätte ont i halsen. Nu idag känns det bättre iaf, men jag har känt mig hel slö länge nu. Kom nyss in från en runda med hunden och det var sådär skönt fuktigt ute. Håret blir lockigt och man känner hur härligt det är med vår.

I lördags försvann katten och han kom inte tillbaka förrän idag. Jag erkänner att jag har varit jätte orolig. Jag har trott det värsta hela tiden. Att han blvit instängd någonstanns och får svälta ihjäl. Vet inte varför jag tänker så men jag är lite extra orolig av mig, kan inte rå för det. Han är ju hemma nu igen och det känns väldigt bra. Jerry är också glad att ha fått tillbaka sin lillebror.

Idag fyller min mamma år så grattis till henne. Ska snart iväg och smussla med en present och hämta tårta.