Melodifestivalen

Helt otroligt att den kom till Övik! Synd bara att jag var så sjukt trög och fattade inte att hålla koll på biljett släpp. Men vi hade det rätt så trevligt i soffan hemma i vardagsrummet också! Tycker att det var ganska bra låtar faktiskt, och lite komiskt var det ju att två Idol deltagare gick vidare till globen direkt.

MARTINA!

Jag saknar dig med!!!!!♥

Förslöad

Att plugga gör mig förslöad!!!!! Ja man fattar inte hur lat man blir av att plugga förrän praktiken kommer. Herregud jag orkar inte göra någonting. Men jag ska ju säga att jag fått en jätte dryg förkylning som bara ligger och gror och vill inte bryta ut. Det värker ihuvudet och jag har lock i öronen. Känner mig allmänt trött hela tiden och det är inte kul då man jobbar med barn. Då jag kommer hem vill jag bara sitta i soffan och mysa. Men det går ju inte. Man ska tvätta och städa och laga mat, och försöka skriva skoarbeten samtidigt som man ska vara en trevlig flickvän och en bra kompis och en duktig matte till lilla hunden.

Vi har dessutom svinkallt här och i onsdags var det rekord. Det var -30° nästan hela dagen. Ja vad mer kan jag säga. Jag lider av en form svacka......