Han eller hon....eller

Vår hund Ville är 10 månader och väldigt stor. Han ser ut som en fullvuxen hanhund (dock lite taning, tycker vissa). Men hittils har han suttit och kissat som en tik, så det har nästan sett lite löjligt ut. Men så igår på kvälls promenaden så lyfte han på benet tre gånger i rad. Ojojoj, det var på tiden tänkte jag, men idag har han suttit och kissat igen. Hmm, vi får väl se om det blir någon redig hanhund av denna filur.

Annars är det rätt bra med Ville. Han är en gosig och kanonmysig hund som spänner varenda muskel i kroppen då han till att få en godis. Han slappar gärna i soffan och är en perfekt kompis till Folke. Ute ryker han omkring som ett reaplan och älskar snön. Lydnaden går ju lite segt eftersom han är en riktigt hormonstinn tonåring just nu. Men vissa dar är han jätte duktigt och då kommer man ihåg att det är en övergående period. Dessutom så drar alla våra rådjur längre in i skogen när det blir vår, så jag är hoppfull.


Kommentarer
Postat av: Marie

Det kommer, det kommer! Brorsan lyfter ju på benet sedan länge men det är lite si och så med pricksäkerheten. Man ser var han har tänkt att kissa, men det är sällan eller aldrig det hamnar där. Oftast hamnar det rakt ner i backen. Ibland lyfter han på fel ben också och då blir det ju riktigt galet. Det är inte lätt att vara karl!

Postat av: Lisa

Nä det är inte lätt att vara karl! Allra helst en svart 10 månaders labbe.

2009-03-15 @ 21:18:58
URL: http://lmh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback