Städtips



Jag kan vara tjatig men jag vill ändå skriva detta. Man behöver inte använda alla dessa färgstarka och giftfyllda städprodukter som finns i kilometerlånga hyllor på alla affärer. Dessa produkter innehåller massor av onödiga ämnen som inte behövs egentligen, men de förstör vår vattenmiljö då vi spolar ut det i avloppet. Tex så fungerar ättika finfint till hygienstädning, som på toaletten. Man kan späda den med kallvatten och fylla i sprayflaska. Eller gnugga outspädd på kalkfläckar och det går lätt att få bort efter en stund. Dessutom så är det super till att få bort dålig lukt med. Vi använder ofta en skvätt i sköljmedelsfacket då vi tvättar tygblöjor. Så det är en mångsidig produkt för en billig peng i återvinningsbar förpackning och den är helt biologisk!

Kommentarer
Postat av: Lindy

Var det inte typ citron som oxå gick att använda till nån städning? Minns det från typ Rent Hus eller nåt sånt.. Om jag inte minns fel.

Postat av: Lisa

Jojjomensan! Citron funkar bra till kalkavlagringar och diverse toastädning. Man skär den på hälften och strör på lite salt, så kan man skrubba bort det mesta på glas och porslin.

2009-01-10 @ 20:59:56
URL: http://lmh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback