Liten fortfarande sjuk

Läget är fortfarande inte så bra, nästan värre faktiskt. Lilla Folke försökte kräkas imorse men magen var då tom så det kom inget. Han var så hungrig så han fick vätskeersättning och smörgåsrån till frukost,  som han åt som en galning. Hoppas att det stanna kvar i lilla magen. Nu ligger han som en liten trasa och sover på pappas mage i soffan. Ska försöka tanka i honom vätskeersättning med jämna mellanrum idag. Känns hemskt då han är så hungrig och vill äta, men man törs inte ge honom så mycket.

Kommentarer
Postat av: Nina

har ni majs- eller risvälling. Det var räddningen för Leo när han hade värsting magsjukan i 2 veckor (du vet i samma veva som Frej föddes)

2009-02-22 @ 12:15:15
Postat av: Lindy

Majsvälling körde vi med oxå när Freja var dålig...

Ge vätskeersättning på sked, lite i taget bara..En tsk typ.. Och kanske..Isglass???

Huvva, stackars liten.

2009-02-22 @ 13:55:23
Postat av: Lisa

Vi har majsvälling, men det blåvägrar han (skitäckligt). Risvälling finns inte mera, vilket är dumt för det smakar ju bättre. Det enda jag fått i honom idag är lite vanligt vatten och några skedar överkokt ris. Men vi har lite tofuglass kvar sedan han var förkyld, så jag ska nog bjuda det till middag. Han är så svår då det bara ska i lite i taget, han vill liksom ha allt eller inget.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback