Jag kör på samma



I början på november så köpte jag de stora förpackningarna av Dr. Hauschka's Ansiktsvatten Special, Rengöringsmjölk och Ansiktsolja. Nu i början på februari så tog Ansiktvattnet slut och snart är rengöringsmjölken slut också, men det är fortfarande nästan halva kvar av oljan. Så mankan i runda slängarsäga att de stora flaskorna räcker i ca 3 månader (för mig iaf)

Eftersom jag är så nöjd med dessa produkter så har jag köpt mer och tänker köra på i minst tre månader till.

Kommentarer
Postat av: Nina

Funderar på att köpa det där märket... såg att det fanns lite billigare på "bodystore.com"

2009-02-15 @ 14:56:26
Postat av: Lisa

Nina - Jopp, bodystore har lite billigare . Jag är ju nöjd så prova du med och se vad du tycker. Tips: man kan ju köpa små förpckningar för typ en 20'a styck som räcker nån vecka för att prova på.

Postat av: Nina

äscha bara, jag kör på dom stora direkt, du vet, jag är ju såååååå rik :) Är sjukt less på dessa galna finnar som poppar upp när jag minst anar det suck

2009-02-16 @ 13:41:58
Postat av: Lisa

Aha, du är en rik en! Jag köpte några små först bara så att jag skulle veta vilken sort av de stora jag skulle köpa sedan. Finns ju en del att välja på av det där märket.

2009-02-16 @ 18:19:13
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Ida

Tänkte bara lägga in ett litet tips på bra produkter för ansiktet. Natures krämer använder jag och det fungerar kanon mot finnar och är miljövänliga. https://www.shopatnatures.com/page/shop/product.php?productID=4122&categoryID=20 just denna är kanon, men jag skulle nog rekommendera att köpa alla krämer. dvs, rengöring, ansiktsvatten, dagkräm och nattkräm. Det är rätt dyrt men ger bra effekt.

2009-02-18 @ 13:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback