Avbrott på strömmen

Inatt har det varit strömavbrott hela natten. Jag gick och lade mig vid 23 tiden igår och då lyste lamporna. Somnade som en stock för att jag var så trött, men vaknade efter en liten stund för Folke gnydde och sökte nappen...... men jag kunde inte hitta Folke eller ens se vad klockan var. Det var helt bäcksvart! Eftersom jag är ett snille vissa sekunder i mitt liv så har jag alltid haft en ljusstake med en tändsticksask på hyllan ovanför sängen sedan jag och Rikard flyttade ihop. Jag har tänkt att det kan vara bra att ha ifall det bli strömavbrott och det är mörkt. Den fina ljusstaken har stått som prydnad i över 4 år nu, men inatt fick den komma till sin rätt. Så jag tände ljuset och hittade Folkes napp, sen gick jag ned och letade rätt på mobilen för att kolla vad klockan var och även hämta en värmeljus lykta. Tände värmeljuset och hade det som sovbelysning i vårt sovrum. (måste ha lite ljus i sovrummet så att jag kan leta nappar och ge Folke) Strax innan det var dags för Folke att vakna som kom strömmen tillbaka. Antar att det måste vara ett träd som fallit över en lina eller liknande, eftersom det blåste storm inatt.

Idag är det vintertid som gäller och det känns knasigt. Känns som att det är mitt i dan fast det nyss var morgon. men det är skönt med lite ljusare mornar ett tag.


Kommentarer
Postat av: Linda

Fiffig du är då:) En sån tanke med sterarinljus vid sängen har jag aldrig tänkt på. Storm låter inte roligt alls. Skönt att vi missade det.

2008-10-26 @ 21:53:19
Postat av: Lisa

Ficklampor i alla ära, men de behövs alltid till något och sedan försvinner de. Så att ha ett ljus som man inte ids använda till något annat är ju bra tänkte jag. Ja det blåse rätt så ordentligt och regnet föll i sidled, inte alls trevligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback