Hemligt och häftigt

Jag blir helt knasig i hjärnan då jag tänker på detta! Jag har fått hem boken The Secret idag och läst ett gäng sidor i den. Och jag har i princip aldrig vunnit något i hela mitt liv, men nu ikväll så får jag ett mail om att jag vunnit en helårs prenumeration på tidningen CAMINO. Vad säger ni om den. Jag är så glad att jag spricker snart!

Kommentarer
Postat av: Malin Harju

Du ser; man är vad man tänker! Du vet ju att jag är ett stort fan av The Secret så jag blir extra glad då fler tar till sig det! :)



Kramalin

Postat av: Lisa

Jag hade tänkt att köpa den i början på året, men det blev aldrig av. Är så glad att jag nu kan sitta och fundera med den i lugn och ro.

2008-11-05 @ 19:29:34
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Är jättenyfiken på denna bok! vad handlar den om egentligen?! när du läst ut den får du tala om för mig om den ska läsas eller inte! Det där med jul förresten...tror du inte att det blir lite roligare nu när man har barn? så känner iallafall jag...man lever ju lite igenom dem!

2008-11-05 @ 19:36:07
URL: http://pernillaochgabbelito.blogg.se/
Postat av: Sozi

:D

2008-11-05 @ 22:30:08
Postat av: Lisa

Pernilla - Absolut tror jag att det är roligare att pynta till jul nu då lilla Folke flyger omkring här i huset. Det är bara det att jag inte vet var jag ska pynta eftersom han är och river i allt. Men jag kommer nog på något.

2008-11-06 @ 10:22:31
URL: http://lmh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback