Folke är ledsen

Idag var det dags för ettårs kontrollen! Väldigt spännande med läkarundersökning. Folke satt så stilla och snällt då doktorn klämmde och lyssnade på honom. Men sedan var det ju dags för vaccinering, och dessutom skulle Folke få två sprutor. Både den vanliga och den nya mot pnumokocker. Och för att minska plågeriet så tar de båda sprutorna samtidigt i varje lår. Folke blev jätte ledsen och det gick inte över förrän vi kom ut i väntrummet, och han fick leka med leksakerna.

Då vi kom hem så var Folke på topp humör och lekte å spexade mer än vanligt. Men hans energi tog snabbt slut och vid 18 tiden så var han helt knäckt. Och sen stund senare var han helt otröstlig. Han grät jätte mycket och var lugn i korta stunder. Vet inte om det är vaccinet eller tand på G. Han har ju inte reagerat något på varken tänder eller vaccin förut, så man blir lite ställd. Nu ligger han och snyftar i sömnen i sin säng. Och jag håller tummarna att hans glada goa humör ska vara på plats imorgon.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hur har det gått?

Freja blev sådär oxå. Hon reagerade inte på sin första spruta, men när hon fick sin pneumokocker så blev hon jätteledsen och grinig, otröstlig, varm och trött efter ett par timmar. Det höll i sig i flera dagar :S Hoppas Folke slipper ha det besvärligt så länge.

2008-11-13 @ 11:20:21
Postat av: Lisa

Jodå! Idag är han glad igen och han har numer 8 stycken tänder. Så jag skulle tippa på att det var någon slags kombination. Hoppas bara att det goda humöret håller i sig. Ja, vi lär ju märka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback