Förra veckan

Ja förra veckan hittade vi på en massa skojjigt! Vi har hade en sån trevlig vecka att jag inte haft tid att skriva om den förrän nu.

Trevligheterna började med att vi skulle på en liten minisemester upp till Luleåtrakten närmare bestämt till
Huset Elliot's kennel. Där uppe skulle vi titta på en hundvalp. ÄNTLIGEN!!!

Vi satte oss i bilen och drog på norrut på onsdag morgon. Folke var supersnäll och sov rätt så mycket. Vi lunchade i Skellefteå på coop. Jajja, inte världens mest unika ställe, men de hade en ny returang med micro barnstolar och skötbord. Så det fick duga. Jag åt dessutom en jätte god paj med kyckling och svamp. Sen blåste vi vidare mot Bälinge. Minns inte hur lång tid det tog att köra, men vi var framme innan middagen iaf.

Då vi kom fram så låg de små underverken och sov som små svarta högar utspridda över köksgolvet. Å de var så fina. Efter lite fika och prat så vaknade de till och det blev full fart på de små tänderna. Jag blev lite förvånad över hur otroligt fina de var. Jag hade ju sett bilder och fattat att de var väldigt fina, men inget slår ju att få snusa på dem i verkligheten. Sen blev vi bjudna på tacos med den godaste tacosåsen jag smakat. Måste leta rätt på den här hemma och äta tacos igen.

Efter en massa prat, promenad och gos, så lämnade vi Bälinge och åkte rakt över ån till Gammelstad och till kyrkbyn. Det var som att kliva in i förr i tiden. Supermysig kyrkby och jätte bra Gästhem. Folke fick ett dopp i handfatet och sedan somnade han. Jag och Rikard åt kakor och godis och tittade på något pogram om ubåtar. Vi vaknade sent på morgonen efter och tog en promenad i den mysiga kyrkbyn.



Sen åkte vi och snusade på valparna lite mer. Och vi bestämde oss för vilken som vi ville ha hem till Banis. Jag tycker ju att vi fick helt klart den finaste av dem alla. Så nu längtar vi tills det blir dags för hämtning. Måste också passa på att tacka Marie med familj för den goda maten och fikat och för att vi fick komma och snusa så mycket på valparna.


Här är han, Huset Elliots Izar! Ganska fin va?

Resan hem gick väldigt smidigt för Folke sov i princip hela vägen, så vi gjorde bara ett kort stopp så vi fick sträcka på benen lite.

Sen på söndagen var det dags för trevligheter igen. Vi åkte upp till Hundsjö och kollade på traktor race. Goa hamburgare och duktiga traktorchaufförer. Folke fick smaka välling för första gången där och det tyckte han var riktigt gott. Men det var så mycket att titta på så han åt bara en halv deciliter. Men han var nöjd ändå! Han fick dessutom åka lite i sjalen och det är alltid en favorit.

Kommentarer
Postat av: Nina

Åhh, lilla fis-Izar, sååå söt! Farliga tänder grr :-D

2008-06-21 @ 20:05:00
Postat av: Lisa

Ja de där tänderna är ju vassa som nålar! Men de faller ju ut rätt så snabbt som tur var :-)

2008-06-21 @ 20:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback