Tack för tipsen

Tack för tipsen jag fick om halsbanden. Vi åkte till Regina's zoohörna idag och blev rådda att köpa ett likadant halsband som vi hade till honom, fast grövre. De tyckte att vi skulle vänta med att köpa ett fint tills han var ordentligt vuxen så det passar då. Så det blev ett till rött halsband av nylon, modell halvstryp som är ställbart. Det blev ett billigt alternativ som funkar tillsvidare. Eftersom han lär grova tills sig lite mer känns det ganska logiskt att han ett ställbart just nu. Eftermiddags promenaden funkade fint med nytt halsband, så vi är nöjda ett bra tag till. Men jag ska komma ihåg era tips till framtiden!

För er som vill ha gröna alternativ till era husdjur (eller er själva för den delen) så finns det råsnygga prylar att shoppa på
denna sida. Kika in, det är väl värt ett besök!


Kommentarer
Postat av: Lindy

Du som oxå gillar ekologiska produkter kan jag tipsa om denna sida http://kryddburken.wordpress.com/ där har du tips på ekologiskt bubbelvatten!

2008-12-17 @ 19:13:48
URL: http://lindyz.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hoho Linda! Den där bloggen har jag läst massor av gånger. Du skrev om den i familjelivs tråden för länge sedan, och då lade jag den i mina favoriter. Man blir ju typ hungrig varje gång man kikar in där.

2008-12-17 @ 21:35:49
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Lindy

Haha=) Jaa, min kompis som har den ju! Måste ju göra reklam för den ;) Hon är TOPPEN på mat. Och jaaa, man dregglar då man läser hennes blogg!

2008-12-17 @ 22:16:44
URL: http://lindyz.blogg.se/
Postat av: Marie med fyrbeningar

Jag tror att du gjorde ett bra val av halsband. Visa har ett sådant där ställbart halvstryp med hundtassar på, det har hon haft hela livet och det lär hålla länge än.

Jag har också ett halvstryp i läder med kedja som jag är otroligt nöjd med. Det har jag säkert haft i huset i 15 år nu och det fungerar hur bra som helst. Ska kanske tillägga att det är husse i huset som smörjer in koppel och halsband med fett lite nu och då, själv är jag usel på sådant... ;o)

2008-12-19 @ 09:44:13
URL: http://www.huset-elliot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback