En torr svaghet

Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Det får man ju bevis på hela tiden!

Men det är såhär att jag har en stor svaghet, och det är att använda torktumlaren. Det är ju så suveränt att bara kunna stoppa in all tvätt och så är det torrt efter en stund. Dessutom så är det mjuk och fritt från hundhår! På sommaren så hänger vi ju tvätt ute och det torkar snabbt. Men på vintern går det ju lite sämre. Vi har en liten torkställning i vardags rummet (inte så estetiskt men det går), som vi hänger rätt så mycket på. Men ibland så vill man ju ha sakert torrt snabbt, tex tygblöjorna och Folkes kläder. Och ibland släger jag in lite av varje i den där maskinen bara för att slippa se det hänga i vardagsrummet. Men för att bättre på samvetet lite så har vi införskaffat ett par såna här ↓



De kallas torkbollar och de gör din torktumlare mer effektiv. De kortar ner tiden för själva torkningen och de gör kläderna mindre skrynkliga och det blir mindre ludd. De ska dessutom funka bra om man har tvättat tex en dunjacka eller kudde. Dessa inhandlades på en butik i stan för 99kr.

Har testat dem några vändor och de fungerar verkligen.

Kommentarer
Postat av: Malin Harju

Vi har torrbollar vi också, mest för att vi har så liten tvättstuga att vi inte har plats att hängtorka t.ex. sängkläder. De förkortar torktiden med upp till 25 % och vi är supernöjda! Har haft de i ett år ca.



Kramalin

Postat av: Lisa

Ja se där! Vi har också liten tvättstuga, så nu på vinterhalvåret blir det ju lite mer platsbrist. Kul att ni är nöjda med bollarna. Jag märkte att de var kanon till våra bambuinlägg till nattblöjan, annars kan de ta väldigt långt tid för dem att torka. Dessutom så är det ju så skönt och gosigt att få torktumla handdukar och sängkläder, de blir ju så mjuka.

2008-12-18 @ 15:20:31
URL: http://lmh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback