Trevligt...

... att folk läser här.

Fast jag skriver så lite nu! Har verkligen svårt att hinna med något alls nuförtiden. Det är inte så kul då Rikard måste jobba och lilla Folke vill ha total uppmärksamhet dygnet runt. Men han är ju så söt och go så han kommer undan med det lätt. Ska försöka att ta lite mer bilder på honom och lägga in, men det blir mest då han sover i vagnen som jag hinner söka rätt på kameran och det blir ju inte så jätte roliga bilder.

Kan berätta att Folke växer så det knakar. BVC sköterskan var hit i måndags och då hade han gått upp nästan 600gram. Så vi behöver inte vara oroliga att han inte får i sig ordentligt. Nu väger han 4300 och han har fått lite rundare kinder och fler veck på armar och ben.

Lilla sötisen sov dessutom 3½ timme i sin spjälsäng inatt och det var verkligen behövligt för en trött mamma. Annars brukar han vakna ungefär varannan timme och vilja ha mat och torr blöja, en riktig nattuggla är vad han är.

Sen måste jag verkligen få tacka alla människor som tänkt på oss och skickat eller kommit hit med saker till Folke. Jag tror inte vi kommer att behöva köpa något till Folke förrän till våren nångång. Helt fantastiskt att han har så många som tänker på honom redan.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vad roligt att du tagit dig tid att skriva lite om Folke-pojken. Han är så otroligt söt på de där bilderna du lagt ut.

Tack för kommentaren förresten, kram...

2007-12-07 @ 16:15:10
Postat av: Lisa

Försöker hinna att skriva lite. Får prioritera bort damsugningen istället :-)

Stor KRAM till dig Hanna!!!

2007-12-09 @ 14:23:30
Postat av: Cattis

vi har inte direkt behövt köpa nånting till vår son förrens nu och han är 1½ år.. först föddes han, sen var det dop, julafton, födelsedag och nu är det snart jul igen. han har fått extrema mängder med kläder och saker.. lycka till med allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback